top of page

Wat anderen over mij zeggen

Karen is een professional die beschikt over sterke, naturelle coaching skills. Ze is heel waarderend, meedenkend en alert. Karen kan zeer systematisch en doelgericht het denken stimuleren wat ongetwijfeld leidt tot inzicht. Ze spreekt rustig en gevat, ze heeft een heel mooie taal. Karen staat er als ervaren coach zelfbewust, inspirerend en transparant!

Nel

Karen heeft me  geholpen om door een concrete aanpak naar een oplossing te zoeken voor een moeilijke en negatieve situatie. De wijze van aanpak stimuleerde mij om veel te vertellen. Ik  was zelf verbaasd dat ik tot het benoemen van de problemen kwam. Karen voelt duidelijk aan waar ik tegenaan loop en probeert de verschillende zaken uit elkaar te halen. Dit zorgt voor verheldering.

Jan

Karen gaf me de kans om denkprocessen te verwoorden in een veilige omgeving zonder vooroordelen. Door me gerichte -en soms heel confronterende- vragen te stellen, heeft ze me geholpen om voor mezelf in kaart te brengen wat ik belangrijk vind in bepaalde relaties en in mijn werkcontext. Vervolgens hebben we samen bekeken welke stappen ik het best kon zetten om mijn doelen te verwezenlijken. Karen neemt de tijd om echt naar je te luisteren en vertrok vanuit mijn noden en vragen. 

Zoë

bottom of page